Kracht weer voelen en ervaren?

Ik help je er graag bij!

Mijn werkwijze is vanuit een holistische oogpunt. Ik kijk vanuit de gehele mens. lichamelijk, psychisch, emotioneel en energetisch. Want op al deze vlakken is er aandacht nodig. En misschien is de aandacht wel verslapt of lukt het je niet om de aandacht te richten op het positieve.

In onze maatschappij hebben we te maken met vele eisen, vele rollen, thuis, je werk, er zijn voor anderen. Kortom er wordt veel van je verwacht. Maar waar ben jij? Geef jij ook aandacht aan jezelf?

Mocht je dit vergeten dan kan het weleens zo zijn dat je jezelf (een beetje) bent kwijt geraakt. Je gaat maar door en vind dat je sterk moet blijven, totdat dit niet meer lukt. Hierdoor ontstaan er klachten mogelijk op allerlei gebieden. Dit is vaak het moment dat je gaat nadenken en hulp gaat vragen. Maar vraag jij jezelf dan ook af; wat wil mijn lijf me vertellen? Wat voel ik? Wat denk ik? Wat maakt dat ik steeds in dezelfde valkuil trap? Hoe buig ik zelf  mijn gedachtes, overtuigingen en patronen om?

Ik help jou om weer in je kracht te komen, en meer balans te ervaren in je leven. Dat je (weer) dichter bij jezelf komt. Ik help jou om een opening te zoeken en/of anders te gaan kijken naar je klachten. Door blokkades op energetisch niveau op te heffen komt er weer ruimte voor het lichaam om het zelf genezend vermogen aan te spreken.

Dit doe ik door gebruik te maken van Mee therapie. Een krachtige methode die snel naar de kern gaat.Ik voel en kijk graag met je mee!
Als jij bereid bent om je open te stellen, dan gaan we dit samen aan. Vanuit gevoel, respect, vertrouwen En veiligheid.