De helende reis

Deze is echt prachtig , kan zwaar zijn en heel diepgaand. In een behandeling van ongeveer 2 uur ( of de tijd die nodig is) ga ik je helemaal meenemen door alle lagen van emoties, opgeslagen gebeurtenissen, overlevingsmechanismes die je ontwikkeld hebt, gedragpatronen etc etc. Deze heb je vaak ontwikkeld om jezelf af te schermen, misschien uit angst om gekwetst of afgewezen te worden of uit angst dat als je de emotie eenmaal laat gaan daar geen einde meer aan komt en je niet meer kunt functioneren. Kortom is het niet goed om (vele) emoties weg te stoppen, deze gaan in je lijf zitten waardoor lichamelijk en emotionele klachten kunnen ontstaan.
Het beste kun je dit zien als een ui pellen. Een ui heeft ook verschillende lagen en als je deze afpelt dan kom je bij de kern. Zo kunnen wij onze eigen lagen ook zien. Kijk maar eens terug naar toen je nog peuter was, hoe puur en onbezonnen. Een baby die het ene moment kan huilen en het andere moment weer lacht, dit is gewoon het pure voelen zonder angst te hebben. En ja dat heeft iedereen in zich alleen zijn we dat verleert. Door allerlei gebeurtenissen in ons leven zijn we dit gaan
afschermen en hebben we er lagen omheen gecreëerd.
Net als de Mee behandeling is de helende reis ook goed voor vele uiteenlopende klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Alleen gaat deze nog meer tot een dieper niveau.
In mijn behandelingen ben je altijd wakker en zul je nooit onder hypnose gaan, dus bij deze ook niet.

Ik heb de helende reis tijdens de opleiding ook zelf mogen ontvangen. Wauw wat was dat mooi om te krijgen. Maar zeker ook om te mogen geven en te zien wat het met mensen doet.
Mijn eigen helende reis was zeer pittig. Er zat heel veel boosheid, verdriet , schuldgevoel , angst, gespannenheid en teleurstelling. Het was een heel gevecht, alles deed mee en ik geloof dat ik wel
3 dagen spierpijn in mijn kuiten heb gehad van het vechten hahaha.
Van te voren had ik dit dus totaal niet verwacht, ook het onderwerp en de emoties die omhoog kwamen, ik had geen idee dat dit er allemaal zat.
Maar dit was ik al snel vergeten, want ik voelde me zo lekker, ontspannen en tevreden . ik was verbaasd en zelfs de spanning in mijn lijf was weg, heerlijk om te ervaren, want door mijn fibromyalgie ervaar ik eigenlijk altijd wel ergens spanning in mijn lijf.