Over mij

 

Ik ben Wendy Emons, geboren in 1977 en woonachtig in Escharen.

Als kind voelde ik me al anders, ik praatte anders, ik dacht anders en ik kreeg veel mee uit mijn omgeving. Mijn gevoel zei mij vaak iets anders dan mijn hoofd. Al vroeg werd mij geleerd om in bepaalde lijnen te lopen, ik werd gepest, ik werd buitengesloten en voelde me onbegrepen. Ik leerde om mijn gevoel, mijn intuïtie weg te drukken. Langzaam ontstond er een muur om me heen en leerde ik te doen wat anderen van mij verwachtte.

Ik ben alweer ruim 21 jaar verpleegkundige met de voorliefde voor psychiatrie en mensen met een verstandelijke beperking. In deze jaren heb ik veel gezien en ben ik veel tegengekomen, waaronder ook mezelf.

Door het vak werd ik zachter, want het ging me niet helpen om zo’n grote muur om me heen te hebben. Ik leerde veel, ik volgde bijscholingen, intervisies, coaching en ik was veel bezig met zelfreflectie.

Door verschillende gebeurtenissen tijdens mijn leven, waaronder ook de diagnose Fibromyalgie die ik in 2011 kreeg en de bewustwording van mijn hoog gevoeligheid, kwam ik in 2015 voor de 2de keer thuis te zitten. Helemaal opgebrand.

De laatste 5 jaar had ik al vele wegen bewandeld, verdieping in voeding, revalidatietrajecten, cursussen. Dit alles heeft mij geholpen in mijn zoektocht. maar uiteindelijk de verdieping in mezelf en in mijn gevoeligheid, mogen zijn wie ik ben, dat is het mooiste cadeau wat ik mezelf heb mogen geven!

Ik had niet in de gaten dat ik zo streng voor mezelf was, ik wist gewoon niet beter.

In 2015 kwam ik in aanraking met centrum puur. Hier volgde ik een workshop H.S.P ( hoog sensitief persoon) van kwetsbaar naar krachtig. Dit voelde als thuis komen! Ze boden daar ook de 1 jarige MEE opleiding aan. Ik schreef me in, met de belangrijkste reden om de reis met mezelf aan te gaan. En wauw wat was dat een mooie reis Ik ben diep gegaan, emoties, blokkades, stagnaties, leren loslaten, mezelf terug vinden, inzicht, warmte, verbinding, groei en zoveel meer wat niet in woorden te beschrijven is!

En als kers op de taart heb ik begin juli 2016 mijn diploma ontvangen voor Multi energetisch essentie ( MEE) therapeut.

Nu heb ik weer positieve energie, ik vertrouw op mijn gevoel en intuïtie, Ik heb minder last van mijn lichamelijke klachten, ik mag mezelf zijn! Spiritualiteit is niet zweverig, het is juist belangrijk om met beide voeten goed op de grond te blijven en het legt de nadruk op je innerlijke ervaring.

Vanuit mijn ervaring, mijn gevoel en intuïtie heb ik de afgelopen jaren al heel wat mensen mogen behandelen, want dit was wel een voorwaarde van de opleiding. Ik zag wat het met de mensen deed en uiteindelijk is het idee ontstaan om een praktijk op te zetten.

Vanaf 29 augustus 2016 ben ik in geschreven bij de KvK

Daarnaast ben ik toen ook gestart met mijn facebook pagina

Toen had ik al de wens om ook een website te hebben. En Jawel hier is ie dan!

Wendy Emons